In KNLTB.Club staan een aantal standaard e-mails, de zogenoemde 'Templates'. Deze e-mails worden automatisch naar leden verstuurd wanneer zij een bepaalde standaard handeling voltooien. Denk hierbij aan het maken van een boeking of het opvragen van een wachtwoord reset e-mail. 


In totaal zijn er 5 templates voor Meet & Play: geannuleerde reservering, gewijzigde reservering, herinnering, inschrijving evenement en nieuwe reservering. De standaard e-mail templates bestaan uit algemene informatie. Als vereniging/centra kun je deze templates aanvullen met eigen tekst. Hiermee maak je de mails persoonlijker voor de ontvanger. Hoe je de templates aanpast lees je in dit artikel.
 

  1. Ga naar de module Communicatie > Templates.
  2. Ga naar de 'Meet & Play' templates en klik op het template die je wilt wijzigen.
  3. Pas de inhoud van de templates aan. Let op! De variabelen die je in de templates tussen ## ziet staan, dienen in het template te blijven. Dit is standaard informatie die het systeem meestuurt met de mail. De variabele kunnen verwijderd worden uit het template indien gewenst. Nieuwe variabele kunnen worden toegevoegd door op de blauwe tekst te klikken onder het kopje 'Variabelen van template' boven aan de pagina. Ze kunnen niet met de hand getypt worden.
  4. Klik op 'Opslaan'.