Met het online inschrijfformulier van KNLTB.Club bieden we verenigingen een online inschrijfformulier waarmee leden automatisch in de ledenadministratie kunnen worden opgenomen.  


Als een lid zich via het formulier heeft aangemeld worden deze gegevens direct doorgestuurd naar KNLTB.Club. Via Personen > Nieuwe inschrijvingen is te zien of er nieuwe inschrijvingen zijn binnengekomen. Vanuit deze pagina kunnen de inschrijvingen worden aangemeld, afgekeurd of worden bewerkt. 

Lees hier meer over het accepteren van de inschrijvingen.


Algemene instellingen

Via Instellingen > Inschrijfformulier kun je het formulier vormgeven. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het formulier vraagt om automatische incasso. Of je kunt kiezen of het lid een bevestiging dient te ontvangen na het invullen van het formulier. Als jullie centra niet de Clubsite van KNLTB.Club afneemt, dienen jullie zelf de link van het inschrijfformulier op jullie website tem plaatsen. Op deze pagina vind je onder 'Inschrijfformulier link' deze linkt terug. Handtekening instellingen 

Ook is het mogelijk om een handtekening functie toe te voegen. Klik hier voor het hulpartikel voor deze functie. 


Communicatie instellingen 

Hier kun je instellen naar welke beheerder de notificatie mail wordt verstuurd bij een nieuwe inschrijving. Zij krijgen dan een mail met hierin een link naar de nieuwe inschrijving en kunnen deze dan in beheer accepteren. Ook kun je hier 'Voettekst op de PDF' invullen. Deze tekst komt te staan op het formulier dat wordt verstuurd als bevestigingsmail naar het lid. Tot slot is het mogelijk om een bedank tekst in te vullen welke wordt getoond na het insturen van het formulier. Vrije velden

In dit gedeelte van de pagina kun je de vorm van jouw formulier aanpassen. Je kunt ordenen welke vragen eerst komen en welke vragen verplicht zijn. Daarna kun je ook selecteren welke velden  op het PDF bestand worden getoond. Dit PDF bestand is een formulier met de antwoorden van het lid en wordt gemaakt na de inschrijving. 
Het online inschrijfformulier, is geheel naar wens van de vereniging in te stellen door hier vrije velden aan toe te voegen. Voor meer informatie omtrent de vrije velden verwijzen we je graag door naar de module Algemeen > Vrije velden. Een help-item voor het gebruik van de vrije velden vind je hier.


Hier kun je alle hulpartikelen vinden over het inschrijfformulier!